Nyheter

  Nytt projekt åt AB Stockholmshem

  Som totalentreprenör startar vi vecka 8 upp ett nytt projekt åt AB Stockholmshem där vi skall göra totalrenovering av 48 lägenheter.

  Fastigheterna består av två (2) flerbostadshus i tre våningar byggt 1947. I husen finns 18 respektive 30 lägenheter med bostadskomplement i källare och på vindar, samt lokaler, tvättstuga och grovsoprum.
  Byggnaderna har klassificeringen ”grön” enligt Stockholms Stadsmuseums byggnadsklassificering d.v.s. ”Fastighet med bebyggelse som är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt”. Det finns aktiva skyddsrum i vardera fastigheterna.

  AB Stockholmshem, Växeln 2, Köpeskillingen 2

  Läs mer

  Nytt ramavtal med Huge Bostäder AB

  Kontraktet avser avrop av styckekök, 2021-2024.

  Våra områden är Centrala Huddinge (Sjödalen, Fullersta, Stuvsta, Snättringe), Skogås och Trångsund.

  Läs mer

  Nytt projekt

  Nytt projekt åt Stiftelsen Stockholms Studentbostäder.

  Huset består av en huskropp i två våningar med 2 trapphus och 8 lägenheter.
  Här skall vi utföra renovering av kök, badrum, garderober och nya ytskikt.
  Stambyte, värmerör och radiatorer ska bytas, elförsörjningen uppgraderas och fönstren ska bytas.

   

  Läs mer

  Nya projekt

  Vi har fått in 3 projekt från AB Stockholms hem.

  Två projekt är fräsning/utbyte av biobeventiler. Start datum för dessa är oklart pga Covid-19 då här är kvarboende.

  Sedan har vi precis i dagarna fått in ett projekt som omfattar att renovera lägenheter och allmänna utrymmen inkl. stambyte samt ytterligare fasadupprustningar. Projektet startar i augusti -20 och skall vara avslutat i september -21.

  Läs mer

  Vi söker ny personal till flera tjänster

  Vi söker nu personal till fler tjänster hos oss.

  Under arbeta hos oss finner du:

  Kalkylator/inköpare

  Vi söker nu en kalkylator till vårt kontor i Haninge.  Arbetsuppgifterna består främst av, kalkyl/anbud, inköp, ekonomisk avstämning samt att vara med och jobba in nya kunder.

  Du bör ha god kunskap och erfarenhet inom projektekonomi, entreprenadupphandlingar, projektering. Du skall vara byggnadsingenjör eller också har du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.
   
  Platschef
  Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen.
  Som platschef  har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Det är därför viktigt att du har både teoretisk och praktisk kunskap om hela byggprocessen. Du måste vara tydlig och kunna kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.

  Är du intresserad så skicka ett mejl till info@sht-bygg.se

  I och med att du skickar ditt cv till oss samtycker du till att vi behandlar dina inskickade personuppgifter under rekryteringstiden.
   
  Vi söker  även fler snickare som innehar yrkesbevis.
   
  Är du intresserad så skicka ett mejl till info@sht-bygg.se
  I och med att du skickar ditt cv till oss samtycker du till att vi behandlar dina inskickade personuppgifter under rekryteringstiden.

   

  Läs mer
  • 1
  • 2